Marco Derksen

Speaker

Marco Derksen

Founder/Partner Marketingfacts & Upstream

All about digital marketing in one day

Language
Dutch
Entrance
Paid
More info
Masterclass: Digital Marketing Management

MASTERCLASS: DIGITAL MARKETING MANAGEMENT

Alles wordt anders onder invloed van online marketing-methoden en -technieken. Ervaar jij ook een stevige uitdaging bij het aansturen van het ‘digital marketing’ proces? Je bent bepaald niet de enige…

Je herkent het vast wel: een afdeling met een Social Team, SEO, e-mailmarketing en overige digitale DM, Content Teams, Online Advertising, e-commerce, CRM zelfs.

Of je nu zelf digital savvy bent of niet, veel marketingmanagers die dat digitale proces of die digitale projecten moeten aansturen, zijn zelf vaak geen specialist in die vakgebieden. En ook dat is niet zo raar, want het gaat nogal snel. En er is nogal veel.

Resultaat is een board die ‘digital, digital’ schreeuwt (maar geen idee heeft wat dat is), een marketingafdeling die als een blind paard achter de wens van de directie aanrent en alles verbrandt op totaal zinloze projecten (oh wacht, we hádden nog een app, wist jij dat?) en een marketingmanager die niet eens een idee heeft wat hij/zij aan zijn/haar webbouwer moet vragen en dus maar weer mensen inhuurt waarvan die zelf niet begrijpt wat ze moeten oplossen.

INHOUD VAN DE MASTERCLASS

De Masterclass Digital Marketing Management is speciaal voor die marketeers die écht heel goed zijn in marketing, maar een update willen op de terreinen die het vaakst worden bedoeld als het over digital marketing gaat. Ofwel: ‘all about digital marketing in one day’.

Het eerste deel van deze masterclass gaat het over trends en ontwikkelingen en de betekenis en invloed daarvan voor organisaties. Na de lunch gaan we aan de slag met de vertaling van deze ontwikkelingen naar een visie op de eigen organisatie. Waar staat de organisatie nu? Waar gaat het de komende jaren naartoe? Wat moet er gebeuren en wat zijn daarin de grootste uitdagingen?

Partners